Lederprogrammer til organisationer

Hvad skal jeres lederprogram hedde?

Er du nysgerrig på hvordan et lederprogram kunne se ud for jeres organisation?

Når I udvikler et lederprogram skaber i en lederuddannelse med jeres værdier, navn og logo. Det styrker jeres brand. Det gør jer attraktive som arbejdsplads. Og det skaber en fælles fodslag for jeres ledere. 

Derudover får I:

 • en relevant og attraktiv lederuddannelse
 • en god forankring i jeres organisation og kultur
 • et stærkt internt netværk

Book os til en gratis workshop. Så laver vi sammen drejebogen til jeres lederprogram.

Det koster ikke noget, og I beslutter selv, om I vil arbejde videre med The Leading Culture.

blog-post-9

Inspiration til ledelseskulturkompetencemedarbejderudvikling?

Hvor godt klæder I jeres ledere på til succes?

Ledelse og kultur har direkte indflydelse på en organisations evne og mulighed for at skabe success. Alle parametre – væksten, bundlinjen, kundeoplevelsen og medarbejdertilfredsheden, sygefraværet og miljøet påvirkes af den måde virksomheden ledes på.

Ledelse påvirker alle

God ledelses spreder sig som ringe i vandet – det gør dårlig ledelse også. God ledelse har en positiv effekt på alle, som er i kontakt med organisationen – ledere, medarbejdere og kunder – og kan medvirke til at skabe stærke ambassadører for din virksomhed.

Ledernetværk

God ledelse skabes ikke isoleret. Ved at give lederne mulighed for at udfolde sig og indgå i netværk, skabes der grobund for stærkt samarbejde og holistiske løsninger – og risikoen for suboptimering og kassetænkning reduceres.

Kom nemt igang

I kan allerede nu kickstarte processen ved at sætte de rigtige emner på agendaen og diskutere, hvad god ledelse er i jeres organisation.

The Leading Culture

Vores vision er, at lederudvikling skal være for alle ledere, ikke blot for de særligt udvalgte “toptalenter”.

Vi tror på, at god ledelse er omdrejningspunktet for:

 • gode og bæredygtige resultater
 • tilfredse og loyale kunder
 • engagerede og glade medarbejdere

Derfor er det vigtigt, at alle jeres ledere er godt uddannet og klædt på til at trives, være gode ledere og skabe succes .  

Du får et Lederprogram, der gør det muligt for jer at nå ud til alle jeres ledere og opnå netop det. Når det først er etableret, kører det meste automatisk. Derfor er det både langtidsholdbart og omkostningseffektivt.

Programmet baserer sig på The Leading Cultures lederskabsmodel PACE, og kommer hele vejen rundt om lederens personlighed, lederens adfærd, dynamiske ledelseværktøjer, eksekvering og etablering af stærke interne lederrelationer og netværk – alt sammen noget, som er med til at skabe en kultur, der fremmer jeres netop mål og resultater. 

Hvordan ændres Kultur?

 1. 1
  Vision

  Er I enige om jeres vision og hvor I skal hen?

  Hvis ikke, er det et godt sted at starte. Har den øverste ledelse ikke en fælles og tydelig holdning for retning og mål, så er der stor risiko for, at ledere og medarbejdere løber i alle retninger.

  En vision er ikke en 2020 plan - men et mere langsigtet mål og uafhængig af budgetter. 

  Find jeres vision som første skridt i jeres kultur- og ledelsesrejse.

 2. 2
  Kulturrevision

  Find ud af, hvad der kendetegner jeres kultur. Gå struktureret og detaljeret til værks som i en revision - kun på den måde, kan I forstå jeres inderste DNA og præcis, hvor I er i dag. Og hvad der skal til, for at I udvikler jer til fremtiden.

  Når I forstår det, forstår I også bedre, hvad der er vigtigt at passe på, og hvad der skal byttes ud eller justeres på rejsen. 

 3. 3
  Et program designet til jer

  Med udgangspunkt i, hvor I gerne vil hen, kan vi sammensætte et program, der hjælper jer godt i gang med rejsen. 

  Vi designer programmet, så målgruppen får de bedste forudsætninger for at forstå det ønskede mål og rejsen derhen.

  Med anvendelse af blended learning, hvor vi kan kombinere en vifte af metoder til læring, kan et program faciliteres nemt og hurtigt.

  Ved brug af enkle virkemidler som webinarer, video, podcast og e-mail automatisering, kan I hurtigt og effektivt nå ud til mange medarbejdere - også uden for Danmark.

  Ledelsen vil opnå stor synlighed som aktiv medspiller i programmet og være centrale i kommunikation af vision og mål med programmet. 

 4. 4
  Implementering og forankring

  Programmet forstærker mulighederne for implementering og forankring af vison og mål i alle hjørner af organisationen.

  Når først programmet er designet, kan det bruges igen og igen - også i forbindelse med onboarding af nye ledere og medarbejdere.

PACE Lederskabsmodel

Vores lederuddannelser er baseret på PACE lederskabsmodel. 

PACE er en model, der sikrer en holistisk lederuddannelse. Den rummer både det personlige lederskab, lederværktøjer og løbende ledertræning i hverdagen.

Vækst

God ledelse gør det lettere at opnå bæredygtige og langsigtede resultater.

Kultur

Kultur er virksomhedens urkraft. Kultur er både hårde og bløde værdier.

Fleksibilitet

Effektiv træning og uddannelse er integreret og fleksibel, så den tager udgangspunkt i og tilpasses den enkelte leders hverdag.

Vision

Lederuddannelse kan ikke stå alene – den skal være forankret i organisationens kultur, strategi og mål.