Tak for din tilmelding!

Ligefrem Ledelse - lederuddannelse i praksis

Du er nu tilmeldt Ligefrem Ledelse. Du hører fra din personlige mentor snarest.

 

Vi følger dig gennem hele uddannelsen. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os.

 

Med venlig hilsen

Ghita Meyer Lagouarde, tlf 42 74 14 61

Ane Jægersborg, tlf 53 83 56 06

 

THE LEADING CULTURE

Ligefrem Ledelse giver dig:

En tydelig lederprofil der passer til din personlighed

Ligefrem Ledelse stiller skarpt på din personlighed. Du arbejder målrettet med at gøre din ledelse personlig og i overensstemmelse med dine værdier.

Lederværktøjer der gør din hverdag lettere

På Ligefrem Ledelse arbejder du med at opbygge sunde og effektive leder-vaner og værktøjer, der vil hjælpe dig i dit lederjob resten af livet.

Dit eget personlige ledelsesgrundlag

Du udarbejder dit eget personlige ledelses-grundlag. Du sætter ord på din lederstil og lærer at markedsføre og sælge dig selv, som leder.

Jeg vil anbefale Ligefrem Ledelse til dig, der har brug for at finde den rigtige retning i forhold til din lederrolle med udgangspunkt i det, du selv vil. Jeg har fået en bedre og dybere forståelse af mig selv i lederrollen – ikke bare en række værktøjer som alle andre steder. Det har været inspirerende. Den personlige coaching har virkelig hjulpet mig til at fokusere og sætte retning

Renate Trankjær, deltager på Ligefrem Ledelse

Det er ikke bare et kursus med en start og en slut – det rækker langt videre, og at definere sit lederskab er en proces der nok aldrig slutter. Jeg fik nye værktøjer til med mellemrum at kunne opdatere og give mit lederskab et eftersyn

Casper Götzche, deltager på Ligefrem Ledelse

”Jeg kan ret godt lide de der øvelser, som egentlig er ret enkle, men som i virkeligheden er de helt rigtige spørgsmål, så man kan tage ejerskab for sin udvikling. Det er noget jeg kan vende tilbage til. Det at arbejde med sin ledermentalitet – at blive bevidst og træde i karakter - har også hjulpet mig med at få et nyt job”

Rikke Lykke, deltager på Ligefrem Ledelse

Ligefrem Ledelse har hjulpet mig til at italesætte hvem jeg er som leder og som menneske – kort og præcist. Nu hvor jeg har det på plads, så betyder det, at jeg tror på mig selv. Det har bevidstgjort mig om mine værdier og min egen lederstil – en kæmpegave

Tascha Friis, deltager på Ligefrem Ledelse, Supply Chain Manager