Gratis til dig

Gratis til dig..

Du har her adgang til en række gratis materiale. Formålet er, at inspirere dig og hjælpe dig i dit job. Samtidig vil vi gerne give dig en smagsprøve på, hvordan vi arbejder. 

PODCAST: Lederhjælpen 

Lyt dig til bedre ledelse med podcasten Lederhjælpen.

Du får inspiration og perspektiv i podcaste Lederhjælpen. Her kan du nemlig lytte til en række emner, der relaterer sig til den komplekse virkelighed, du som leder ofte står i. 

1:1 workshop om jeres (fremtidige) lederprogram

Er du nysgerrig på hvordan et lederprogram kunne se ud for jeres organisation?

Når I udvikler et lederprogram med jeres værdier, navn og logo, så styrker det jeres brand. Det gør jer attraktive som arbejdsplads. Og det skaber et fælles fodslag for jeres ledere. 

Derudover får I:

  • en relevant og attraktiv lederuddannelse
  • en god forankring i jeres organisation og kultur
  • et stærkt internt netværk

Book os til en gratis workshop. Vi laver drejebogen til jeres lederprogram. Så beslutter I, om I vil arbejde videre med The Leading Culture.

Gratis sparring

Vi tilbyder 30 minutters gratis sparring. Måske du har behov for at tale om din egen lederudvikling, din situation eller dine ønsker om karriere. Det kan også være du er HR-leder eller -medarbejder og vil sparre om udfordringer eller muligheder for din organisation.

Lederhjælpen – en fællesskab for ledere

Lederhjælpen er et debatforum om ledelse og lederskab, hvor ledere hjælper ledere.

Deltagerne kan lade sig inspirere, diskutere, sparre, bidrage og trække på andre lederes erfaringer. 

Alle er velkomne til at deltage og gruppen fungerer både som sparring og netværk. Gruppen er en privat Facebookgruppe, hvilket betyder at det kun er gruppens medlemmer, der kan se indholdet.

Du kan også få:

Hvis du tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du adgang til vores live undervisning, e-bøger og øvrige materiale, uden at det koster dig en krone.  

Startpakke til nyt lederjob

Når du starter i et nyt lederjob – måske dit første – er der meget du skal holde styr på. Derfor har vi lavet “Startpakke til nyt lederjob” – bl.a. på opfordring af medlemmerne i Facebook-gruppen “Lederhjælpen”.

Startpakken består af 7 podcasts og en tilhørende øvelsesbog. 

Her kan du få alle 7 podcasts i direkte i din indbakke og mulighed for at tilkøbe den tilhørende øvelsesbog (med 50% rabat).

Så giver du dig selv den bedst tænkelig start i dit nye lederjob!

Live undervisning

Vi afholder løbende live undervisning. Du kan følge med i undervisningen på din computer, ipad eller smartphone – og du kan stille spørgsmål undervejs.

Med undervisningen følger også en gratis e-bog, guide eller arbejdsbog.

I 2021 afholder vi følgende webinarer: ‘Sådan leder du din leder’,  ‘Land dit første lederjob’, ‘Find en mentor, der sætter turbo på din lederkarriere’ og  ‘Find din lederstil’

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så bliver du automatisk inviteret. 

Sæt trivsel på agendaen

Hent en fiks og færdig powerpointpræstation med diskussionsoplæg til forebyggelse og håndtering af krænkelser og sexchikane

Hvad enhver (ny) leder bør vide – 5 gode råd

Baseret på en række interviews med erfarne ledere, har vi her samlet 5 gode råd til alle (nye) ledere. 

Motiverende Årssamtaler

En workbook, der hjælper og inspirerer dig til at gennemføre motiverende og engagerende årssamtaler med dine medarbejdere.

Bogen indeholder arbejdsark, du kan printe.

Spilleregler for Virtuelle Møder

Vil du gøre dine virtuelle møder mere engagerende og effektive? Så hent ‘Spilleregler for Virtuelle Møder’ her, og sæt dem på agendaen til jeres næste møde.

Målet er, at du og dit team får talt om de uskrevne regler for jeres virtuelle møder.