Vi tilbyder

Lederudvikling på en ny måde

Vi arbejder med lederudvikling på anderledes måde. Vi tror på, at god ledelse opstår, som resultat af to grundlæggende ting. Du skal for det første lede i overensstemmelse med din personlighed. Kun på den måde kan du blive autentisk som leder. For det andet, skal du opbygge gode ledervaner. I stedet for at lære teori og modeller, går vi ind for at træne ledelse i hverdagen.

Derfor strækker vores lederuddannelser sig over en periode og er bygget op omkring øvelser i din hverdag. På samme måde, som du ikke kan læse dig til at løbe et marathon, kan du heller ikke læse dig til god ledelse. Det skal trænes på i din hverdag.

Vores uddannelser er bygget op omkring dette princip. I praksis betyder det, at vi følger dig over en periode, hvor du sideløbende med dit arbejde, træner dine ledelseskompetencer og styrker din lederprofil. 

Ligefrem Ledelse

Uddannelsen er baseret på The Leading Cultures Lederskabsmodel – PACE. Vi tager dig på en rejse, hvor du udvikler og styrker din lederidentitet og kapacitet, så du opnår et stærkt personligt og autentisk lederskab.

Du træner dine praktiske lederkompetencer direkte i dit daglige arbejde. Som en af få lederuddannelser i Danmark, følger vi dig personligt gennem 12 uger. 

Lederprogrammer til organisationer

The Leading Culture har forskellige løsninger til lederprogrammer. I kan vælge at stå for størstedelen af programmet selv og for at drive programmet i hverdagen. Eller I kan vælge at få os til at udvikle og drive programmet.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at uddanne jeres ledere, så de skaber succeser for jeres organisation.

Individuelle coaching forløb

Har du brug for en personlig sparringspartner eller coach, så kan vi aftale et forløb. Vi tilbyder altid en gratis telefonsamtale, for at sikre at der er et godt match. Derefter tilmelder du dig for minimum 3 samtaler af gangen.

Onboarding

Læs om hvordan i kan strukturere og automatisere store dele af jeres onboarding, for på den måde at sikre jeres medarbejdere bliver sat grundigt ind i jeres mål, strategi og histore.