Du har nu booket din aftale!

Du har nu booket din aftale. Der er en email på vej til dig med en bekræftelse. 

Vi glæder os til at tale med dig!

Venlig hilsen

Ane & Ghita 

Lederhjælpen – et åbent netværk for ledere

Vil du gerne udvikles som leder? Bliv medlem af vores facebookgruppe Lederhjælpen. Her diskuterer vi ledelse og udgiver løbende gratis kurser om ledelse.

Klik på linket nedenfor eller søg på Lederhjælpen på Facebook.

Klik her for at gå til Lederhjælpen. 

Jeg vil anbefale Ligefrem Ledelse til dig, der har brug for at finde den rigtige retning i forhold til din lederrolle med udgangspunkt i det, du selv vil. Jeg har fået en bedre og dybere forståelse af mig selv i lederrollen – ikke bare en række værktøjer som alle andre steder. Det har været inspirerende. Den personlige coaching har virkelig hjulpet mig til at fokusere og sætte retning

Renate Trankjær, deltager på Ligefrem Ledelse

“Anes spørgsmål gør at jeg begynder at se min udfordring fra flere sider og opdager, hvordan den(udfordringen) folder sig ud over flere sider af mit arbejdsliv. Dette gør at jeg ser mit eget mønster mere tydeligt og klart, hvilket i mine øjne er den bedste hjælp jeg kan få. Jeg kommer stille og roligt til at øve mig i at ændre på det mønster, fordi jeg nu kan se og forstå hvad det er der sker med mig. Hvilket er meget dejligt.”

Charlotte Algreen

Ghita guided me to find answers to my questions through my own thoughts. She had the ability to channel each topic to the right point of a reflection. I felt very good, but mostly, I felt relaxed. I can say that for sure it gave me an extra push to what I was already knowing to do. It helped me quite enough to refresh my mind and restart everything. So, much needed.

Rubby B.

Coachingen fik mig til at reflektere over mine handlinger og gav mig mulighed for selv at nå frem til både kortefristede og langsigtede mål og de dermed forbundene skridt der skal tages for at nå dertil. Vi gennemgik mine mål og næste skridt igen, som dermed blev helt tydelige for mig. Det skabte klarhed og gav mig overblik over min videre karriere. De reultater vi nåede frem til er håndgribelige, overkomlige og alligevel nok banebrydende for min karriere.

Lise B.

Ligefrem Ledelse har hjulpet mig til at italesætte hvem jeg er som leder og som menneske – kort og præcist. Nu hvor jeg har det på plads, så betyder det, at jeg tror på mig selv. Det har bevidstgjort mig om mine værdier og min egen lederstil – en kæmpegave

Tascha Friis, deltager på Ligefrem Ledelse, Supply Chain Manager

Det er ikke bare et kursus med en start og en slut – det rækker langt videre, og at definere sit lederskab er en proces der nok aldrig slutter. Jeg fik nye værktøjer til med mellemrum at kunne opdatere og give mit lederskab et eftersyn

Casper Götzche, deltager på Ligefrem Ledelse